8 Mayıs 2016 Pazar

Sally Hansen ~ Complete Salon Manicure | Ballet Rouges & Pat on The Black

Herkese merhaba!
 Bu yazımda size çok severek kullandığım oje serisinden ve iki renginden bahsedeceğim. Sally Hansen - Complete Salon Manicure serisinden iki renk; Ballet Rouges & Pat On The Black.



 Marka bu ojelerin tanıtımında '' 7 fayda 1 şişede'' sloganını kullanıyor, nedir bu 7 fayda derseniz şöyle sıralayayım;
  1. Baz oje olarak kullanılabiliyor.
  2. En üst kat olarak sürülebiliyor.
  3. İçerdiği keratin sayesinde tırnağı güçlendiriyor.
  4. Tırnağın uzamasına yardımcı oluyor.
  5. Güzellik salonlarından esinlenilmiş renk seçenekleri var.
  6. Bozulmalara karşı dayanıklı.
  7. Jel görünümünde bitiş sağlıyor.


Ballet Rouges
Pat On The Black
*Gördüğünüz gibi iki kat sürüldüğü zaman tam şişede görünen rengi veriyor ve gerçekten pürüzsüz, çok güzel bir bitiş sağlıyor.

  Aslında bakarsanız benim için ojede önemli olan şeyler renk,dayanıklılık ve bitiş oluyor ve bu oje hepsini sağlıyor. Bu serinin ojelerinin bitişi gerçekten kusursuz diyebilirim, dayanıklılık konusunda da aynı şekilde memnun kaldım en azından 5 gün uçlarından çıkmaya başlamadan dayanabiliyor.


Ballet Rouges
Pat On The Black



















 Fırçası çok yumuşak ve diğer oje fırçalarına göre daha geniş bir fırça, böylece iki sürüş bile tek tırnak için yetiyor tabi ben rengi daha güzel versin diye hep iki kat sürüyorum. Ayrıca sürerken fırça kılları hiç bir şekilde dökülmüyor.

 14.7 ml'lik sade ama şık şişelerde Gratis ve Watsons gibi mağazalarda 19,50 TL ye  bulabilirsiniz.Bu ürünün tek eksisi fiyatı gibi gözüksede, ürün-performans değerlendirmesi yaparsak verdiğiniz paraya değiyor çünkü hem kalitesi hemde ürünün kolay kolay bitmiyor oluşu ürünü aldırıyor. Tabi yine sizin tercihinize kalmış. Eğer indirim dönemlerini beklerseniz yarı fiyatına bile bulabiliyorsunuz.

Elimde olan diğer renklerin nasıl durduğunu göstermek için en kısa zamanda bir yazı daha paylaşacağım.
 Sevgiler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder